Statement oorbellen als moederdagcadeau

Op zoek naar een uniek en stijlvol cadeau voor Moederdag? Overweeg dan om statement oorbellen te geven! Met hun opvallende ontwerp en persoonlijke stijl zijn statement oorbellen het perfecte cadeau voor elke moeder die zich graag onderscheidt van de massa.

Waarom kiezen voor statement oorbellen?

Statement oorbellen zijn een geweldig cadeau voor moeders omdat ze:

  • Stijlvol en opvallend zijn
  • Een persoonlijke touch geven aan elke outfit
  • Verkrijgbaar zijn in een breed scala aan ontwerpen en materialen
  • Geschikt zijn voor elke leeftijd en stijl

Tips voor het kiezen van statement oorbellen

Als je op zoek bent naar het perfecte paar statement oorbellen voor je moeder, zijn hier enkele tips om rekening mee te houden:

  • Kies een ontwerp dat past bij haar stijl en persoonlijkheid
  • Overweeg de grootte en vorm van de oorbellen in relatie tot haar gezichtsvorm
  • Kijk naar de materialen en kleuren die ze graag draagt om de perfecte match te vinden

Shop jouw oorbellen

Onze statement oorbellen zijn er in allerlei verschillende maten en kleuren en je vindt ze allemaal hier!

 

Maak je cadeau extra speciaal

Om je cadeau extra speciaal te maken, kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan het kaartje als je het rechtstreeks als cadeau verstuurt. 

Inklapbare content

Help, mijn cutter is kapot!

Oeps! Een kapotte cutter is niet fijn... Ondanks dat alle cutters zorgvuldig gecontroleerd worden op onvolkomenheden, kan het voorkomen dat er eentje door de strenge controle glipt en onverhoopt kapot gaat wanneer je deze gebruikt. Stuur in dat geval even een berichtje en je krijgt zo snel mogelijk een nieuwe opgestuurd, uiteraard geheel kosteloos.
Heb je jouw cutter zelf kapot gemaakt? Ook dan vervang ik deze graag gratis voor je bij jouw volgende bestelling. Laat bij jouw bestelling in het notitieveld een opmerking achter om welke cutter het gaat en je krijgt een nieuwe bij jouw bestelling.

Hoe voorkom ik dat klei blijft plakken aan mijn cutter?

Cutters met veel details vragen om net een beetje meer aandacht. Soms zit er zoveel detail in dat het lastig is om deze netjes los te halen.
Om dit te voorkomen kun je het beste de cutter in maizena of water dippen voordat je deze in de klei drukt. Zorg er tevens voor dat de klei goed vast zit aan de ondergrond. Wiebel de cutter vervolgens even heen en weer en verwijder deze dan van de klei.