Over S.I. Originals

S.I. Originals is een verzamelplaats voor al mijn creatieve ideeën en gaat eigenlijk heel veer terug. Heel vroeger, zeker 15 jaar geleden, toen ik de wondere wereld van polymeerklei ontdekte, bedacht ik S.I. Design... Daarbij hebben de letters geen enkele betekenis, enkel dat ze kort zijn voor Essie, wat weer afstamt van Esther. 

Van oorbellen tot woonaccessoires, je vindt ze hier allemaal. En omdat praktisch alles wat je hier vindt handgemaakt is, is het slechts in beperkte oplage beschikbaar.

Heb je een speciaal verzoek of een idee? Laat het me weten, ik denk graag met je mee!

Liefs,
Esther

Inklapbare content

Help, mijn cutter is kapot!

Oeps! Een kapotte cutter is niet fijn... Ondanks dat alle cutters zorgvuldig gecontroleerd worden op onvolkomenheden, kan het voorkomen dat er eentje door de strenge controle glipt en onverhoopt kapot gaat wanneer je deze gebruikt. Stuur in dat geval even een berichtje en je krijgt zo snel mogelijk een nieuwe opgestuurd, uiteraard geheel kosteloos.
Heb je jouw cutter zelf kapot gemaakt? Ook dan vervang ik deze graag gratis voor je bij jouw volgende bestelling. Laat bij jouw bestelling in het notitieveld een opmerking achter om welke cutter het gaat en je krijgt een nieuwe bij jouw bestelling.

Hoe voorkom ik dat klei blijft plakken aan mijn cutter?

Cutters met veel details vragen om net een beetje meer aandacht. Soms zit er zoveel detail in dat het lastig is om deze netjes los te halen.
Om dit te voorkomen kun je het beste de cutter in maizena of water dippen voordat je deze in de klei drukt. Zorg er tevens voor dat de klei goed vast zit aan de ondergrond. Wiebel de cutter vervolgens even heen en weer en verwijder deze dan van de klei.