Levertijden en verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren.
Bestel je voor 12.00 uur op werkdagen? Dan wordt jouw pakketje de volgende werkdag verzonden.


De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten bedragen:

€ 1,01 ongetraceerd en niet zwaarden zijn dan 19 gram
€ 2,02 ongetraceerd en tussen de 20 en 49 gram
€ 3,03 ongetraceerd en tussen de 50 en 100 gram
€ 3,50 Mondial Relay
€ 4,20 voor bestellingen die door de brievenbus passen
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt doorgaans via de postbode van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen kan ik het moment van aflevering, zeker in drukkere periodes met feestdagen, niet garanderen.

Inklapbare content

Help, mijn cutter is kapot!

Oeps! Een kapotte cutter is niet fijn... Ondanks dat alle cutters zorgvuldig gecontroleerd worden op onvolkomenheden, kan het voorkomen dat er eentje door de strenge controle glipt en onverhoopt kapot gaat wanneer je deze gebruikt. Stuur in dat geval even een berichtje en je krijgt zo snel mogelijk een nieuwe opgestuurd, uiteraard geheel kosteloos.
Heb je jouw cutter zelf kapot gemaakt? Ook dan vervang ik deze graag gratis voor je bij jouw volgende bestelling. Laat bij jouw bestelling in het notitieveld een opmerking achter om welke cutter het gaat en je krijgt een nieuwe bij jouw bestelling.

Hoe voorkom ik dat klei blijft plakken aan mijn cutter?

Cutters met veel details vragen om net een beetje meer aandacht. Soms zit er zoveel detail in dat het lastig is om deze netjes los te halen.
Om dit te voorkomen kun je het beste de cutter in maizena of water dippen voordat je deze in de klei drukt. Zorg er tevens voor dat de klei goed vast zit aan de ondergrond. Wiebel de cutter vervolgens even heen en weer en verwijder deze dan van de klei.