Ontwerp Je Eigen Klei Cutter

Loop jij al een tijdje met een uniek idee voor jouw favoriete cutter? Dan ben je hier op het juiste adres want ik geef je de mogelijkheid om jouw creativiteit te benutten en je eigen unieke klei cutter te ontwerpen en te laten produceren. Of je nu een hobbyist bent, een kunstenaar, of een professional, ik sta klaar om jouw idee om te zetten in iets tastbaars. Mijn service is snel, betaalbaar en volledig aanpasbaar aan jouw wensen.

Waarom Jouw Eigen Klei Cutter Ontwerpen?

 • Uniek en Persoonlijk: Met je eigen ontworpen cutter, onderscheid je jezelf van anderen. Geef vorm aan je ideeën en creëer unieke kunstwerken.

 • Perfecte Pasvorm: Jij bepaalt de maten, vormen en functies die het beste bij je project passen.

 • Snel en Efficiënt: Binnen 3 werkdagen na het indienen van je ontwerp, is je cutter klaar voor productie.

 • Exposure en Erkenning: Als je besluit je ontwerp beschikbaar te stellen voor anderen, bied ik je exposure door je naam en socials te vermelden bij de cutter. Hierdoor krijg jij een stukje erkenning voor jouw werk en kan het helpen meer bezoekers te krijgen. 

Mijn Proces

 1. Schets je Ontwerp: Begin met een schets van je gewenste cutterontwerp. Bedenk welke maten, vormen en extra functies je nodig hebt.

 2. Indienen van je Ontwerp: Stuur mij je schets, bij voorkeur in digitale vorm. Ik accepteer ook handgetekende schetsen per e-mail.

 3. Ontwerpkosten: De kosten voor het ontwerpen van je eigen cutter bedragen €7,50 als je het exclusief voor jezelf wilt gebruiken en niet van plan bent om het te delen met anderen. Deze kosten vervallen als je besluit je ontwerp met anderen te delen.

 4. Ontwerpbeoordeling: Mijn team zal je ontwerp beoordelen en eventuele vragen met je bespreken voordat we doorgaan.

 5. Productie en Prijsbepaling: De uiteindelijke prijs van je cutter is afhankelijk van de complexiteit en het aantal onderdelen. We kunnen deze prijs pas berekenen nadat we je ontwerp hebben ontvangen en beoordeeld.

 6. Snelle Productie: Zodra de prijs is bevestigd, starten we met de productie van je cutter. Binnen 3 werkdagen is het klaar.

 7. Levering: Ik bezorg je gloednieuwe, op maat gemaakte klei cutter bij je thuis.

Voordelen van Samenwerken met Mij

 • Hoogwaardige Materialen: Ik gebruik alleen hoogwaardig PLA voor mijn cutters, zodat ze lang meegaan.

 • Aanpasbaarheid: Ik begrijp dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom zorg ik ervoor dat je cutter precies aan je eisen voldoet.

 • Betaalbaarheid: Mijn diensten zijn budgetvriendelijk, zowel voor individuele gebruikers als voor groepen.

 • Deskundig Advies: Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van je cutter, sta ik klaar om je te begeleiden.

Veelgestelde Vragen

Kan ik mijn ontwerp delen met anderen? Ja, dat kan! Als je besluit je ontwerp met anderen te delen, worden de ontwerpkosten van €7,50 kwijtgescholden.

Hoeveel kost mijn klei cutter? De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de complexiteit en het aantal onderdelen in je ontwerp. Ik bereken de prijs nadat ik je ontwerp heb ontvangen.

Wat als ik hulp nodig heb bij het ontwerpen van mijn cutter? Ik sta tot je beschikking om je te helpen bij het ontwerpproces. 

Begin Vandaag Nog!

Geef je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen klei cutter. Of je nu een uniek project in gedachten hebt of gewoon op zoek bent naar de perfecte cutter voor je kleiwerk, ik sta klaar om je te ondersteunen. Neem contact met mij op, stuur je ontwerp in en binnen de kortste keren heb je je eigen, op maat gemaakte cutter in handen. Begin nu!

[Contactinformatie]

Bij "Ontwerp Jouw Eigen Klei Cutter" maak ik het mogelijk om je eigen creatieve visie tot leven te brengen. Laat mij je helpen bij het creëren van de perfecte klei cutter voor jouw projecten.

Inklapbare content

Help, mijn cutter is kapot!

Oeps! Een kapotte cutter is niet fijn... Ondanks dat alle cutters zorgvuldig gecontroleerd worden op onvolkomenheden, kan het voorkomen dat er eentje door de strenge controle glipt en onverhoopt kapot gaat wanneer je deze gebruikt. Stuur in dat geval even een berichtje en je krijgt zo snel mogelijk een nieuwe opgestuurd, uiteraard geheel kosteloos.
Heb je jouw cutter zelf kapot gemaakt? Ook dan vervang ik deze graag gratis voor je bij jouw volgende bestelling. Laat bij jouw bestelling in het notitieveld een opmerking achter om welke cutter het gaat en je krijgt een nieuwe bij jouw bestelling.

Hoe voorkom ik dat klei blijft plakken aan mijn cutter?

Cutters met veel details vragen om net een beetje meer aandacht. Soms zit er zoveel detail in dat het lastig is om deze netjes los te halen.
Om dit te voorkomen kun je het beste de cutter in maizena of water dippen voordat je deze in de klei drukt. Zorg er tevens voor dat de klei goed vast zit aan de ondergrond. Wiebel de cutter vervolgens even heen en weer en verwijder deze dan van de klei.