B2B - Inkopen voor je eigen (web)shop

Ontdek de Collectie Oorbellen van Polymeerklei voor B2B klanten

Ik ben trots op mijn hoogwaardige en handgemaakte oorbellen van polymeerklei en stel ze graag beschikbaar voor jouw (web)shop. Mijn unieke ontwerpen zijn perfect voor B2B-klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en kwalitatieve sieraden, of dit nou voor een webshop of fysieke winkel is.

Waarom S.I. Originals Oorbellen van Polymeerklei?

  • Kwaliteit: Mijn oorbellen worden met de hand vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap.
  • Unieke Ontwerpen: Mijn collectie omvat een breed scala aan unieke en trendy ontwerpen.
  • Aangepaste Opties: Ik bied maatwerkopties voor grotere bestellingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Levertijden

Ik begrijp dat tijd essentieel is voor jouw bedrijf. Daarom streef ik ernaar om jouw bestellingen snel te verwerken en te leveren. Mijn levertijden bedragen doorgaans 3 tot 5 werkdagen. Soms kan dit door drukte iets oplopen. In dat geval, zal ik altijd tijdig contact met je opnemen.

B2B Voordelen

  • Minimale Orderwaarde: Voor jouw eerste bestelling geldt een minimale orderwaarde van € 100,-. Na de eerste bestelling is de minimale orderwaarde € 75,-.
  • 10% Korting op Eerste Bestelling: Als nieuwe B2B-klant ontvang je een speciale korting van 10% op jouw eerste bestelling.
  • B2B Korting: Na het aanmaken van jouw B2B-account ontvang je een exclusieve link met B2B-korting voor toekomstige bestellingen.

Gebruik van Productfoto's

Ik sta toe dat je mijn productfoto's gebruikt voor jouw zakelijke doeleinden. Als je hogere resolutie foto's nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik voorzie je graag van de benodigde afbeeldingen.

Contact opnemen voor hogere resolutie foto's

Adviesprijs en Flexibiliteit

Mijn adviesprijs wordt aangegeven, maar ik begrijp dat jouw zakelijke behoeften kunnen variëren. Je bent vrij om van deze adviesprijs af te wijken, afhankelijk van jouw specifieke marktomstandigheden en strategieën. Ik ben flexibel en bereid om samen te werken om aan jouw prijsvereisten te voldoen.

B2B Account Aanvragen

Wil je toegang tot mijn B2B-prijzen en speciale aanbiedingen? Klik op de button onderaan de pagina om een account aan te vragen.

Neem Contact Op

Heb je vragen, specifieke verzoeken, of heb je hogere resolutie foto's nodig? Ik sta klaar om jou te helpen. Neem contact met mij op via het contactformulier.

Ontdek Mijn Collectie

Bekijk enkele van mijn best verkopende ontwerpen: